تدوین استانداردهای حلال رمز ارزها آغاز شد
رئیس سازمان ملی استاندارد از ابلاغیه معاون اول رئیس جمهور برای تدوین استانداردهای مرتبط با رمز ارزها خبر داد و گفت: شورای فقهی برای بررسی استانداردهای حلال تشکیل شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، نیره پیروزبخت امروز سه شنبه ۱۶ مهر ۹۸ در مراسم روز ملی استاندارد از ابلاغیه معاون اول رئیس جمهور برای تدوین استاندارد های مرتبط با رمز ارزها خبر داد و گفت:
طی یک سال اخیر مصوباتی که از سوی هیئت وزیران به سازمان ملی استاندارد ابلاغ شده است، ماموریت های جدیدی را برای این سازمان تعریف کرده که از جمله آن تدوین استانداردهای ملی رمزارز و حوز اینترنت اشیا و دستگاه های مسیریاب است.
رئیس سازمان ملی استاندارد افزود: در اجلاس اخیر ایزو از ۱۶۳ کشور عضو این سئوال مطرح شد که آیا راهبردی در رابطه با هوشمندسازی، فناوری های نوین و اینترنت اشیا دارند که در جریان آن مشخص شد که ایران یکی از کشورهای پیشرو در این زمینه است.
وی تصریح کرد:
با توجه به مصوبه معاون اول رئیس جمهور که به سازمان ملی استاندارد ابلاغ شده، هم اکنون در حال تدوین استانداردهای مرتبط با حوزه رمزارز هستیم.
👁️ بازدید: 225.7k🔎 ورودی گوگل: 0

نظرات (1)

به یوزبیت؛ خانه محتوا خوش آمدید

یوزبیت، به نویسندگان مستقل این امکان را می‌دهد که رایگان تولید محتوا کنند و با کمک هوش مصنوعی، محتوای خود را به صورت مؤثر به مخاطبان نمایش دهند.

Your Ad Banner

logo-samandehi

دانلود اپلیکیشن اندروید

درباره ما . راهنما . اطلاعیه‌ها . آپدیت‌ها . قوانین . ارتباط با ما

کلیه حقوق این سایت برای یوزبیت محفوظ می‌باشد.