صدور کارت خرید ۵ میلیونی کالا برای مردم

پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

حجت الاسلام محمدرضا میرتاج الدینی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این طرح به منظور حمایت از اقشار آسیب‌پذیر مورد بررسی قرار می گیرد، افزود: بر این اساس تعداد ۷ دهک پایین جامعه شامل طرح شده و در قالب توزیع کارت خرید کالا تسهیلاتی را دریافت خواهند کرد.


وی هدف از ارائه این طرح را کمک به تامین معیشت مردم اعلام و اضافه کرد: این کمک‌ها به صورت یارانه نقدی نبوده و در قالب کارت خرید کالای مورد نیاز ارایه و کارت‌ها هم در فواصل زمانی ۲ یا ۳ ماهه شارژ می ‌شوند.

👁️ بازدید: 192🔎 ورودی گوگل: 0


نظرات (0)

    davood57
    نویسنده
    تلگرام @d1400d
    @davood57

    سامانه «هفتاد سی» کاربران را در ۷۰ درصد سود بازار بزرگ محصولات اعتباری از جمله شارژ و بسته های اینترنت و قبض و... شریک می کند.
    شما روی خرید کسانی که از طریق شما با سایت و اپ ۷۰۳۰ آشنا شده اند، سود مشخص خواهید داشت.
    از طریق لینک زیر در چند ثانیه عضو شوید و شروع به درآمدزائی کنید. بزن رو لینک زیر

    https://7030.ir/r/dadada
    💰💰
    شناسه‌ی معرف هنگام ثبت نام: dadada

    جایگاه تبلیغ محل تبلیغ شما ۰ اگر تبلیغت اینجا بود، این هفته همین تعداد نفر آن را در صفحات مقاله‌ها می‌دیدند. درخواست این جایگاه

    به یوزبیت؛ خانه محتوا خوش آمدید

    یوزبیت، به نویسندگان مستقل این امکان را می‌دهد که رایگان تولید محتوا کنند و با کمک هوش مصنوعی، محتوای خود را به صورت مؤثر به مخاطبان نمایش دهند.

    دانلود اپلیکیشن اندروید

    درباره ما . اطلاعیه‌ها . آپدیت‌ها . قوانین . ارتباط با ما

    کلیه حقوق این سایت برای یوزبیت محفوظ می‌باشد.

    logo-samandehi