ریشه‌دار کردن قلمه برگ در آب

ریشه‌دار کردن قلمه برگ در آب :


یکی دیگر از راه‌های تکثیر گیاه سانسوریا، تهیه قلمه برگ و قرار دادن آن در آب می‌باشد.

قلمه‌های مناسب از گیاه مادر تهیه کرده و داخل ظرف آب قرار دهید، تا قلمه ابتدا ریشه داده و سپس ریزوم آن تشکیل شود

در صورتی که برای تنظیم میزان قرار گرفتن قلمه برگ در آب مشکل دارید، می‌توانید از یک گیره کوچک و چوب همانند تصویر کمک بگیرید.

پس از ریشه‌دار شدن قلمه، آن را به گلدان با سایز مناسب منتقل کرده و منتظر ظاهر شدن و یا رشد پاجوش‌های گیاه جدید باشید. .


در کل ریشه‌دار کردن قلمه برگ در خاک بیشتر پیشنهاد می‌شود، زیرا قرار دادن قلمه در آب احتمال بروز بیماری‌های قارچی را به دلیل رطوبت بالا افزایش خواهد داد.

اگر دو روش را هم زمان مقایسه و امتحان کنید شاهد آن خواهید بود که قلمه‌های تکثیر شده در خاک به احتمال زیاد بهتر و قوی‌تر خواهند بود. .

👁️ بازدید: 156🔎 ورودی گوگل: 0


نظرات (0)

    davood57
    نویسنده
    تلگرام @d1400d
    @davood57

    سامانه «هفتاد سی» کاربران را در ۷۰ درصد سود بازار بزرگ محصولات اعتباری از جمله شارژ و بسته های اینترنت و قبض و... شریک می کند.
    شما روی خرید کسانی که از طریق شما با سایت و اپ ۷۰۳۰ آشنا شده اند، سود مشخص خواهید داشت.
    از طریق لینک زیر در چند ثانیه عضو شوید و شروع به درآمدزائی کنید. بزن رو لینک زیر

    https://7030.ir/r/dadada
    💰💰
    شناسه‌ی معرف هنگام ثبت نام: dadada

    جایگاه تبلیغ محل تبلیغ شما ۰ اگر تبلیغت اینجا بود، این هفته همین تعداد نفر آن را در صفحات مقاله‌ها می‌دیدند. درخواست این جایگاه

    به یوزبیت؛ خانه محتوا خوش آمدید

    یوزبیت، به نویسندگان مستقل این امکان را می‌دهد که رایگان تولید محتوا کنند و با کمک هوش مصنوعی، محتوای خود را به صورت مؤثر به مخاطبان نمایش دهند.

    دانلود اپلیکیشن اندروید

    درباره ما . اطلاعیه‌ها . آپدیت‌ها . قوانین . ارتباط با ما

    کلیه حقوق این سایت برای یوزبیت محفوظ می‌باشد.

    logo-samandehi