دوستان من، برای این سایت، جداگانه یک ریفرال فایده نداره.
باید یه گروه مورد اعتماد ساخته بشه که یه اکانت مخصوص بسازند،
سپس هر نفر برای 2 تا 3 ساعتش claim کنند که بتونند 100 هزار ساتوشی
مسابقه(competition) هفتگی سایت رو ببرند. همچنین برای بردن اکانت، نیاز
به حداقل 100 اکانت فعال هست.
این سایت تنها سایتی هست که من هنوز نتونستم به مقدار قابل برداشتش یعنی
25000 ساتوشی بدون ریفرال برسم.
چون خیلی کم ساتوشی میده.
این سایت یک سایت مخصوص گروهی بالاست.
باشد. حتما. در یه پست ویژه می گذارم.
به شرطی که اگه مایل بودید، من رو در اون ها رفرال کنید. اونهاییش که جلوش نوشته ام خیلی خوب یا خوب، وقت گیر نیستند. منو اگه در اونها رفرال کنید، خیلی خوبه.
بعلاوه دو تا سایت اولی اتریوم از چهار تا سایتی که در پست ویژه گذاشته ام، خیلی خوبه برای اتریوم. ولی جدیدا و از این دو سایت اتریوم برداشت هنوز نداشتم. منو اگه در اونها رفرال کنید، عالیه. خوب هم بهتون اتر میده.
دوستان من، برای این سایت، جداگانه یک ریفرال فایده نداره. باید یه گروه مورد اعتماد ساخته بشه که یه اکانت مخصوص بسازند، سپس هر نفر برای 2 تا 3 ساعتش claim کنند که بتونند 100 هزار ساتوشی مسابقه(competition) هفتگی سایت رو ببرند. همچنین برای بردن اکانت، نیاز به حداقل 100 اکانت فعال هست. این سایت تنها سایتی هست که من هنوز نتونستم به مقدار قابل برداشتش یعنی 25000 ساتوشی بدون ریفرال برسم. چون خیلی کم ساتوشی میده. این سایت یک سایت مخصوص گروهی بالاست.
پاسخ دادنسلام محمد جان لطفا راهنمایی کن و سایتی که مدنظر شما است و میدونی کارآمد تره رو معرفی کن ... ممنون برای مشارکتت
پاسخ دادنباشد. حتما. در یه پست ویژه می گذارم. به شرطی که اگه مایل بودید، من رو در اون ها رفرال کنید. اونهاییش که جلوش نوشته ام خیلی خوب یا خوب، وقت گیر نیستند. منو اگه در اونها رفرال کنید، خیلی خوبه. بعلاوه دو تا سایت اولی اتریوم از چهار تا سایتی که در پست ویژه گذاشته ام، خیلی خوبه برای اتریوم. ولی جدیدا و از این دو سایت اتریوم برداشت هنوز نداشتم. منو اگه در اونها رفرال کنید، عالیه. خوب هم بهتون اتر میده.
پاسخ دادن