دیدگاه جورج کلونی در مورد کار

جورج کلونی: ۳۵ میلیون دلار برای یک روز کار بی‌ارزش است!

جورج کلونی، بازیگر ۶۰ ساله «یازده یار اوشن» فاش کرد که یک بار فقط برای یک روز کار در یک آگهی هواپیمایی ۳۵ میلیون دلار پیشنهاد همکاری داشته و آن را رد کرده است. جورج کلونی می‌گوید یک تیزر تبلیغاتی، ارزش گرفتن ۳۵ میلیون دلار برای یک روز کار را نداشت.

جورج کلونی می‌گوید: به من ۳۵ میلیون دلار برای کار یک روزه برای تبلیغات یک شرکت هواپیمایی پیشنهاد شد، اما من با [همسرم]در مورد آن صحبت کردم و به این نتیجه رسیدیم که ارزشش را ندارد. جورج با اشاره به فعالیت طولانی مدت همسر امل کلونی در زمینه حقوق بشر، توضیح داد که این شرکت هواپیمایی با کشوری مرتبط است که اگرچه متحد است، اما گاهی اوقات سوال برانگیز است و بنابراین فکر کردم: خب، ارزشش را ندارد. 

👁️ بازدید: 223🔎 ورودی گوگل: 1


نظرات (0)

    torabi796
    نویسنده
    بینش
    @torabi796
    جایگاه تبلیغ محل تبلیغ شما ۰ اگر تبلیغت اینجا بود، این هفته همین تعداد نفر آن را در صفحات مقاله‌ها می‌دیدند. درخواست این جایگاه

    به یوزبیت؛ خانه محتوا خوش آمدید

    یوزبیت، به نویسندگان مستقل این امکان را می‌دهد که رایگان تولید محتوا کنند و با کمک هوش مصنوعی، محتوای خود را به صورت مؤثر به مخاطبان نمایش دهند.

    دانلود اپلیکیشن اندروید

    درباره ما . اطلاعیه‌ها . آپدیت‌ها . قوانین . ارتباط با ما

    کلیه حقوق این سایت برای یوزبیت محفوظ می‌باشد.

    logo-samandehi