هشدار هواشناسی در چهار استان

سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی رنگ با اشاره به تقویت سامانه بارشی آورده است: بارش برف، کاهش دما و یخبندان، رخداد مه و کاهش دید افقی و در مناطق کوهستانی وقوع کولاک برف فردا (۱۱ اسفندماه) برای استان‌های چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، ارتفاعات جنوب غرب اصفهان و ارتفاعات شرق خوزستان پیش‌بینی می‌شود.


در پی حاکمیت این شرایط جوی اختلال در تردد، پدیده مه، کاهش دید، تاخیر یا لغو پروازها، کولاک در گردنه‌های برفگیر و کوهستانی، احتمال رخداد بهمن در مناطق مستعد، لغزندگی و کولاک برف در جاده‌ها به‌ویژه جاده‌های روستایی دور از انتظار نیست بنابراین سازمان هواشناسی نسبت به پرهیز از سفرهای برون‌شهری به‌ویژه در مناطق کوهستانی، آمادگی ماشین‌آلات برف‌روبی و نمک‌پاشی، تجهیز خودروها به امکانات ایمنی و گرمایشی، پرهیز از صعود کوهنوردان، اتخاذ سایر اقدامات پیشگیرانه و پرهیز از انجام پروازهای هواپیماهای سبک و هلیکوپتر توصیه می‌کند.


در هشدار نارنجی ‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.


افزایش غلظت آلاینده‌ها در تهران و کرج


علاوه بر این سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار زرد رنگ دیگری از پایداری جو، سکون هوا و افزایش غلظت آلاینده‌ها در برخی مناطق کشور خبر داده است.


بر این اساس این شرایط طی امروز و فردا (۱۰ و۱۱ اسفند) در تهران و کرج پیش‌بینی می‌شود.

👁️ بازدید: 259🔎 ورودی گوگل: 0

نظرات (0)

    به یوزبیت؛ خانه محتوا خوش آمدید

    یوزبیت، به نویسندگان مستقل این امکان را می‌دهد که رایگان تولید محتوا کنند و با کمک هوش مصنوعی، محتوای خود را به صورت مؤثر به مخاطبان نمایش دهند.

    Your Ad Banner

    logo-samandehi

    دانلود اپلیکیشن اندروید

    درباره ما . راهنما . اطلاعیه‌ها . آپدیت‌ها . قوانین . ارتباط با ما

    کلیه حقوق این سایت برای یوزبیت محفوظ می‌باشد.