چاقی نوه سیب و دیابت!

آیا می دانستند که:

چاقی نوع سیب ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ را تا ۱۰ برابر زیاد می‌کند.
چاقی متوسط بخصوص از نوع سیب را منجر به افزایش تا ۱۰ برابری ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ می باشد. بافت چربی دو نقش عمده در بروز دیابت دارد؛ یکی افزایش نیاز به انسولین و دیگری افزایش مقاومت نسبت به انسولین بنابراین در این افراد سطح سرمی انسولین بالا می‌رود و حساسیت بافت چربی نسبت به انسولین بیشتر می‌شود، در نتیجه غذا بیشتر به بافت چربی تبدیل می‌شود. گاهی مقاومت نسبت به انسولین بر اثر کاهش رسپتورهای انسولین و گاهی بر اثر نقص پس از این گیرنده‌هاست. کاهش وزن در افراد چاق مبتلا به دیابت نوع ۲ سبب بهبود در کنترل بیماری قند و مشکلات بالینی مثل فشار خون یا افزایش چربی‌های خون می‌شود.

👁️ بازدید: 277🔎 ورودی گوگل: 0


نظرات (0)

    javadbit4630
    نویسنده
    ماینتر
    @javadbit4630

    مجمع های دانستنی ها، پزشکی و داروسازی، علوم کشاورزی و منابع طبیعی و قرآن و حدیث از برترین مجمع های موجود در یوزبیت می باشد. لطفا در آنها عضو شوید و مطالب آن را باز نشر دهید، نیترو کنید و با گذاشتن کامنت میزان اهمیت بیت های آن را به دیگران نشان دهید.
    ""باز نشر = بازنشر"" ""نیترو = نیترو"" ""رابطه = رابطه""

    جایگاه تبلیغ محل تبلیغ شما ۰ اگر تبلیغت اینجا بود، این هفته همین تعداد نفر آن را در صفحات مقاله‌ها می‌دیدند. درخواست این جایگاه

    به یوزبیت؛ خانه محتوا خوش آمدید

    یوزبیت، به نویسندگان مستقل این امکان را می‌دهد که رایگان تولید محتوا کنند و با کمک هوش مصنوعی، محتوای خود را به صورت مؤثر به مخاطبان نمایش دهند.

    دانلود اپلیکیشن اندروید

    درباره ما . اطلاعیه‌ها . آپدیت‌ها . قوانین . ارتباط با ما

    کلیه حقوق این سایت برای یوزبیت محفوظ می‌باشد.

    logo-samandehi