روستاى زرگر در 100 كيلومترى غرب تهران واقع شده است، مردم روستا با زبان رومانو، خط لاتين يجورايی ايرانى هستند هم اروپايى، فارسى و تركى هم مى فهمند،صورتشان هم شبيهه آريايى هاست هم گلادياتورها و وايكينگ ها، مذهبشان هم مثل اكثر ايرانى ها تشيع است.


آنها به زبان رومانو صحبت مى كنند و به لاتين مى نويسند. 18هزار رومانو در اروپا زندگى مى كنند. رومانو ها با اين كه تشكيلات منسجمى دارند اما معلوم نيست از كدام سرزمين آمده اند، رومانو ها در سطح جهان پراكنده هستند. مردم روستاى زرگر هم نمى دانند از رومانى امده اند يا يونان يا ايتاليا!


با این‌ كه افسانه ‌ها، زرگرها را به سرزمین‌ های دور و نزدیک نسبت می‌ دهد و آنها را به نقاطی از اروپا مربوط می‌ كند، اما با این حال آنها عاشق ایرانند و خودشان را ایرانی می‌ دانند. زرگرها در زمان جنگ عراق پيام هاى مهمى را به زبان رومانو بى سيم مى كردند كه عراقى ها از فهم آن عاجز بودند!


من ايرانى هستم meen iranisom

اينجا از مادر متولد شدم kato dayatar oyolom

ايران را دوست دارم irani boot manga


https://yoozbit.com/?r=772478462

👁️ بازدید: 70🔎 ورودی گوگل: 0

نظرات (0)

    به یوزبیت؛ خانه محتوا خوش آمدید

    یوزبیت، به نویسندگان مستقل این امکان را می‌دهد که رایگان تولید محتوا کنند و با کمک هوش مصنوعی، محتوای خود را به صورت مؤثر به مخاطبان نمایش دهند.

    Your Ad Banner

    logo-samandehi

    دانلود اپلیکیشن اندروید

    درباره ما . راهنما . اطلاعیه‌ها . آپدیت‌ها . قوانین . ارتباط با ما

    کلیه حقوق این سایت برای یوزبیت محفوظ می‌باشد.