
وزن: 53 تا 100 کیلوگرم در پومای نر و 29 تا64 کیلوگرم در پومای ماده
ارتفاع حداکثری: 53 الی 76 سانتیمتر
طول: 150 تا 270 سانتی متر و به طور متوسط 205 متر
سرعت: 64 تا 80 کیلومتر بر ساعت
پوما گربه سانی چابک و وحشی است که محل زندگی آن طیف گستردهای از کشورهای قاره آمریکای جنوبی و بخشهایی از آمریکای شمالی را در برمی گیرد. طعمه اصلی پوماها سم دارانی نظیر آهو است. پوما پس از جگوار بزرگترین گربه سان آمریکا بشمار می آید اما برخلاف جگوار، پوماها در کمترین میزان خطر انقراض قرار دارند.
👁️ بازدید: 202🔎 ورودی گوگل: 2


شبیه همین گربه های شهری خودمونه
پاسخ دادنولی در ابعاد بزرگ تر
پاسخ دادنجالب بود.سپاس
پاسخ دادن🙏🙏🙏🙏
پاسخ دادن⚘🌷🌼🌸
پاسخ دادن