شکست ارتش خشایارشاه توسط سیصد نفر

این یکی از دروغ های بزرگ فیلم «۳۰۰» است و البته تنها اشتباه آن نیست. یکی از اشتباهات مهم فیلم، چهره نمایی ایرانیان است. در این فیلم پارسیان و به ویژه «خشایارشا» همچون خون آشامان و هیولاهای هالیوودی با پیکره ها و صورت های زشت و سیاه و بیمارگونه نمایش داده شده اند. با وجود این که بر اساس نوشته های صریح مورخین یونانی و رومی مانند «گزنفون» و«کتریاس»، «دیودور»و حتی «هرودوت»، پارسیان زیباترین و اصیل ترین مردمان روزگار خود بودند و برازنده ترین و نجیبانه ترین لباس ها و پوشش ها را مورد استفاده قرار می دادند اما ماجرای ۳۰۰ نفر؛ که در فیلم، اسپارتی ها کلا ۳۰۰ نفر معرفی می شوند در حالی که تعداد آنها در ابتدا بسیار بیشتر بود و کم کم تعداد آنها به ۳۰۰ نفر رسیده بود.

👁️ بازدید: 378🔎 ورودی گوگل: 2


نظرات (0)

    naderymn1367
    نویسنده
    محمد مهدی
    @naderymn1367
    جایگاه تبلیغ محل تبلیغ شما ۰ اگر تبلیغت اینجا بود، این هفته همین تعداد نفر آن را در صفحات مقاله‌ها می‌دیدند. درخواست این جایگاه

    به یوزبیت؛ خانه محتوا خوش آمدید

    یوزبیت، به نویسندگان مستقل این امکان را می‌دهد که رایگان تولید محتوا کنند و با کمک هوش مصنوعی، محتوای خود را به صورت مؤثر به مخاطبان نمایش دهند.

    دانلود اپلیکیشن اندروید

    درباره ما . اطلاعیه‌ها . آپدیت‌ها . قوانین . ارتباط با ما

    کلیه حقوق این سایت برای یوزبیت محفوظ می‌باشد.

    logo-samandehi