ادعا کشیش امریکایی

 کشیش برجسته آمریکایی در عریع جالب توجه پیش بینی‌هایی درباره پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ و نیز پایان دنیا مطرح کرد.


پت رابرتسون که از رهبران صاحب نفوذ اوانجلیست‌ها در آمریکا به شمار می‌رود، مدعی شد خداوند به من خبر داده پیروز انتخابات آتی آمریکا، دونالد ترامپ است.


این کشیش آمریکایی در ادامه ادعا‌هایی درباره پایان دنیا نیز مطرح کرد که بی شباهت به تبلیغات انتخاباتی برای ترامپ نبود. وی گفت دنیا ۵ سال دیگر به پایان می‌رسد. البته این بدان معنا نیست که در خانه نشسته و به ترامپ رای ندهیم. بلکه باید بیرون برویم و هر کاری می‌توانیم انجام دهیم.


رابرتسون همچنین پیش بینی کرد پس از انتخابات نوامبر، رخدادی ناگوار در آمریکا و دنیا رخ می‌هد، اعتراضات مدنی به اوج می‌رسد، چندین سوء قصد علیه ترامپ رخ می‌دهد و به رژیم صهیونیستی حمله می‌شود. رابرتسون در پیش بینی‌های خود متذکر شد پایان دنیا البته با جنگ هسته‌ای نخواهد بود بلکه با برخورد یک ستاره به زمین رخ می‌دهد.


این کشیش آمریکایی اگرچه تاکنون پیش بینی‌های بسیار انجام داده، اما تاکنون بندرت پیش بینی‌ها او درست از آب درآمده است. او در سال ۱۹۶۷ پایان دنیا در سال ۱۹۸۲ را پیش بینی کرده بود. او علاوه بر این در کتابی تحت عنوان «هزاره جدید» باز هم پیش بینی کرده بود در ۲۹ آرویل سال ۲۰۰۷ دنیا به پایان می‌رسد، که باز هم درست از آب درنیامد.

👁️ بازدید: 358🔎 ورودی گوگل: 2


نظرات (0)

    09120320402
    نویسنده
    H. N
    @09120320402

    خیلی دوست دارم خدای من

    جایگاه تبلیغ محل تبلیغ شما ۰ اگر تبلیغت اینجا بود، این هفته همین تعداد نفر آن را در صفحات مقاله‌ها می‌دیدند. درخواست این جایگاه

    به یوزبیت؛ خانه محتوا خوش آمدید

    یوزبیت، به نویسندگان مستقل این امکان را می‌دهد که رایگان تولید محتوا کنند و با کمک هوش مصنوعی، محتوای خود را به صورت مؤثر به مخاطبان نمایش دهند.

    دانلود اپلیکیشن اندروید

    درباره ما . اطلاعیه‌ها . آپدیت‌ها . قوانین . ارتباط با ما

    کلیه حقوق این سایت برای یوزبیت محفوظ می‌باشد.

    logo-samandehi