نوکیا و ناسا کره ماه را به شبکه 4G LTE مجهز می‌کنند

ناسا خود را برای بازگشت به ماه در سال ۲۰۲۴ آماده می‌کند و از همین حالا در فکر پیاده‌سازی زیرساختی قابل اتکا برای برقراری ارتباط در آنجا است. این آژانس فضایی اخیرا اعلام کرده مسئولیت راه‌اندازی پوشش شبکه سلولی 4G LTE در کره ماه را به نوکیا خواهد سپرد و برای آماده سازی مقدمات اینکار هم ۱۴.۱ میلیون دلار به شرکت فنلاندی پرداخت خواهد کرد.


«جیمز رویتر»، از مدیران ناسا هدف از راه‌اندازی شبکه مذکور در ماه را برقراری ارتباط بهتر بین ساکنان این کره و فضانوردانی عنوان کرد که روی سطح آن در حال اکتشاف خواهند بود. علاوه بر این امکان ارتباط بهتر ناسا با فضاپیماها نیز فراهم خواهد شد:


«نوکیا با دریافت بودجه از ناسا روش‌های استفاده از فناوری‌های زمینی برای ایجاد ارتباط قابل اتکا و پر سرعت در ماه را بررسی خواهد کرد.»

👁️ بازدید: 66🔎 ورودی گوگل: 0

نظرات (0)