سرژ آواکیان نقاش و گرافیست ایرانی

سرژ آواکیان نقاش و گرافیست ایرانی-ارمنی در سن ۸۳ سالگی در گذشت. 

او پایه‌گذار زیر‌مجموعه‌های جدید رشته گرافیک در ایران، مانند طراحی حروف گرافیک تلویزیونی و چاپ گرافیک است.

سرژ آواکیان تحصیل‌کرده رشته نقاشی و طراحی گرافیک در آکادمی هنرهای زیبای کریدون لندن و اولین ایرانی عضو انجمن طراحان انگلستان L.S.I.A.D بود. حدود ۴۰ سال عضو رسمی هیئت علمی دانشگاه هنر بود و به تدریس هنر در این دانشگاه مشغول بود.

از شناخته شده‌ترین آثار او طراحی بسته‌بندی پفک نمکی، پاکت شیر صنایع شیر ایران، آدامس شیک است.


«تازه به ایران برگشته بودم و به عمرم پفک ندیده بودم؛ رنگ و شکل لوگو را از خود فرم پفک گرفتم. این تصاویر هستند که باید حرف بزنند. یک روز رفتم به چاپخانه‌ای که قرار بود سلفون‌ها را چاپ کنند، در جوانی چاپ سیلک را پیش آلدو صرافیان کار کرده بودم و از چاپ هم سر رشته‌ای داشتم. فهمیدم که کار پفک نمکی را می‌باید با ساده‌ترین فرم و رنگ اجرا کنم کار را با دو رنگ زرد و قرمز طراحی کردم. بعدها مینو همان طرح را ۴ رنگ یا ۵ رنگ چاپ کرد ولی از آن استقبال نشد و دوباره به همان طرح قبلی برگشتند.»

👁️ بازدید: 556🔎 ورودی گوگل: 0

نظرات (1)

به یوزبیت؛ خانه محتوا خوش آمدید

یوزبیت، به نویسندگان مستقل این امکان را می‌دهد که رایگان تولید محتوا کنند و با کمک هوش مصنوعی، محتوای خود را به صورت مؤثر به مخاطبان نمایش دهند.

Your Ad Banner

logo-samandehi

دانلود اپلیکیشن اندروید

درباره ما . راهنما . اطلاعیه‌ها . آپدیت‌ها . قوانین . ارتباط با ما

کلیه حقوق این سایت برای یوزبیت محفوظ می‌باشد.